mitt hetaste tips för dagen om GRATIS :-)

  1. Du öppnar ett 100% gratis konto hos gratisbio. antingen genom en vän som är medlem eller så söker du bara på www.gratisbio.se.
  2. Därefter börjar du samla poäng genom att utnyttja erbjudanden du finner intressanta. Det finns tävlingar man kan vara med i där man både kan vinna massor med toppen saker SAMTIDIGT som man får poäng till sitt konto i gratisbio. Toppen va. kan inte bli mycket bättre.
  3. När man har samlat in så mycket poäng man tycker man behöver så byter man in det mot, antingen presenkort eller biobiljetter. Hur bra som hellst eller hur :-) Jag är så nöjd över att jag hittade till dom. Man kan välja presentkort på så många ställen. Sen kan man spela kort om poäng, poker däe man satsar ett poäng och kan vinna upp till 4000poäng. Sen kan man värva vänner och tjäna poäng. man kan även tjäna poäng genom att vara aktiv. skriva i andras gästbok, bli vän med andra och så där. Ja jag rekomenderar det varmt.
<a href="http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=258703" title="" target="_blank" title="http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=258703"><img src="www.gratisbio.se/banners/2009/se/gratisbioold_728_90.gif" width="728" height="90" alt="" /></a>

Nu är det vinter special och man kan få gratis presentkort om man bara gör två undersökningar till exempel. Ja lättare och roligare kan det itne bli att tjäna kläder kan man säga. så till alla er som inte är medlem bli det NU och ha så kul. Leta upp mig när ni kommer in så kan vi uppleva detta tillsammans.
puss och kraaaam på er








    Kommentarer

    Kommentera inlägget här:(MAN KAN TROSTS BILDEN)

    Namn:
    Detta är jag o spara mig!

    E-postadress: (hålls hemlig)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0